Легкий салат з пекінською капустою і кукурудзою

У цьому рецепті ми розповімо про приготування дуже легкого і смачного салату, основними інгредієнтами якого виступають пекінська капуста і консервована кукурудза.Цей простий салат готується без майонезу з низькокалорійних продуктів, тому виходить дуже легким і підходить для повсякденного раціону тих, хто прагне скинути зайву вагу.

Найпростіші продукти, які можна купити сьогодні в будь-якому супермаркеті, швидке готування й відмінний смак – ось головні переваги цього чудового салату, який чудово покаже себе навіть на святковому столі.

Рецепт салату з пекінською капустою і кукурудзою

Легкий салат з пекінською капустою і кукурудзою - рецепт з фото
Фото: receptishi.ru
  • 250 г консервованої кукурудзи
  • по 100 г пекінської капусти і листя зеленого салату
  • 60 мл винного оцту
  • 40 мл оливкової олії
  • 20 г кунжуту
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. гірчиці дижонської
  • перець, сіль

Як приготувати дієтичний салат з кукурудзою і капустою:

Листя салату і китайської капусти нарвати руками, або дрібно нарізати – за бажанням.

З консервованої кукурудзи злити рідину, викласти її разом з салатом і капустою в салатник.

Для соусу пропустити через прес часник, з’єднати з оцтом, гірчицею і оливковою олією, до однорідності перемішати.

Полити приготовленої заправкою салат, всипати кунжут, перемішати.

Смачного!

Щоб було смачніше, кунжут можна попередньо прожарити на сухій сковороді до легкого зарум’янювання.

Сьогодні пекінська капуста стала серед наших господинь дуже популярна, а ви часто готуєте з нею салати або якісь інші страви?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.